VEILIG BETALEN

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij Create Your Own Style voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. Create Your Own Style accepteert online betaling via iDeal, Paypal, Creditcard of overboeking.

 


 

ideal

BETALEN MET IDEAL

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

 


 

paypal

BETALEN MET PAYPAL

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Om een betaling te kunnen maken logt u in op http://wwwpaypal.nl. U krijgt dan een formulier te zien waarin u het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door u geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Uzelf ontvangt in uw e-mail een bevestiging van de overboeking en ook datzelfde transactienummer.

Aan een PayPal account is een bank- of girorekening gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, of u kunt geld van uw PayPal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening.
Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

 


 

credit-cards

CREDITCARD

Op www.createyourownstyle.nl wordt betaling middels Mastercard, Maestro, Visa en American Express ondersteund. Indien u met creditcard wenst te betalen, dient u dit aan te geven bij de betaalmethode.

 


 

BETALEN PER BANKOVERSCHRIJVING

U heeft een bestelling geplaatst bij Create Your Own Style en heeft ervoor gekozen te betalen middels een overschrijving. De volgende gegevens zijn noodzakelijk om de betaling correct te laten verlopen.

Overschrijving

U kunt het totale bedrag, zie hiervoor uw e-mail met de orderbevestiging, overmaken op:

  • ABN AMRO
  • T.n.v. Create Your Own Style
  • IBAN: NL97ABNA0505336901

Onder vermelding van het factuurnummer zoals u kunt vinden in de orderbevestiging.

Aanvullende informatie (voor internationale betalingen):

  • BIC: ABNANL2A

 

Let op!
Het kan 2 tot 3 dagen duren, afhankelijk van de bank waarvan u klant bent, voordat het geld is overgemaakt op de rekening van Create Your Own Style. Uw order wordt alleen verzonden nadat het geld op onze bankrekening is ontvangen.

Geen e-mail gekregen?

Geen bevestiging gekregen van uw bestelling? Controleer of de e-mail niet per ongeluk bij de ‘Ongewenste post’ terecht is gekomen. Indien dit niet het geval is kunt u altijd contact met ons opnemen via info@createyourownstyle.nl

Wij sturen u met plezier een nieuwe ontvangstbevestiging.